van Hellemondt

Meubelmakerij & Scheepstimmerwerk

Speciaal Meubilair

 

- Speciaal meubilair zoals kasten, tafels, vitrines, bedden, planken ed.
- Interieurrestauratie, o.a. in oude panden

 

Is het moeilijk om het juiste meubilair te vinden voor dat speciale plekje in uw huis, winkel of kantoor? Heeft u een leuke keuken, maar moet die nodig een opfrisbeurt hebben? De maat van de tafel is fijn, maar de kleur staat u niet meer aan? Wilt u die dode hoek toch ergens voor gebruiken?


Bewust Meubilair

Bent u op zoek naar een meer "verantwoord" meubel, maar is steigerhout nét iets te ruig?Wij ontwerpen en maken regelmatig meubelstukken op maat van gerecycled hout. Oude planken, deuren, balkwerk, zelfs pallets kunnen gebruikt worden om oud hout weer nieuw leven in te blazen, met stijl.

Heeft u een idee, iets gezien wat mooi is of zoekt u een invulling voor een open plekje in huis, neem dan gerust contact op om te kijken of wij iets voor u kunnen doen. Misschien heeft u dan straks een design stuk in huis, zonder het welbekende "design" prijskaartje!

TIP: Kijk ook eens op de pagina "Foto`s & Te Koop" of op steenschottafels.nl ! Wij hebben constante aanvoer van meubels en decoratieve items die wij voor schappelijke prijsjes te koop aanbieden . Staat wat u zoekt er niet bij, laat het ons weten, we hebben vaak meer dan wat er op de site staat en lopen ook regelmatig brocantes af.

Meeste items: Af werkplaats/Afleveren tot 25km van Naarden = GRATIS (begane grond)

Wij gebruiken (indien de klant dit toestaat) in onze ontwerpen vaak gerecycled hout.

Neemt u gerust contact met ons op, wie weet hebben wij een slimme oplossing voor u. Wij ontwerpen en maken nieuw meubilair op maat maar ook als u een simpele aanpassing zoekt, kunnen wij helpen.

Voor het restaureren van stijlmeubilair werken wij, indien nodig, samen met erkende antiekrestaurateurs.

Tafels, kasten, vitrines, kinderkasten, thema kinderbedden, tuinmeubelen, etc.